Genel

AKP’nin 20 yıl İzmit’i zehirlediği asbestli borular Sözcü TV’den milyonlara ulaştı

AKP’nin 20 yıl İzmit’i zehirlediği asbestli borular Sözcü TV’den milyonlara ulaştı

İzmit Belediyesi meclis toplantısında, Akp grubunun Fethiye Caddesi eleştirilerine asbestli boruyla cevap veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ’20 yıl boyunca İzmit halkını asbestli borularla zehirlediniz’ sözleri Sözcü TV’den milyonlara ulaştı – akarhaber

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 1. Birleşim 2. Oturumda 2022 yılı faaliyetleri görüşüldü. AKP grubunun Fethiye Caddesi ile ilgili eleştirileri üzerine Başkan Hürriyet, belediyenin altyapı çalışmalarını yaptığı Fethiye Caddesi’nden çıkan asbestli boruyu göstererek, “Fethiye Caddesi’nde 20 yıl boyunca bu milleti zehirlediniz” dedi. Başkan Hürriyet’in bu sözleri Sözcü TV’den milyonlara ulaştı.

“SİYASİ KURNAZLIKLA ALGI YÖNETMEK SİZE YAKIŞIR”

Haberde Başkan Hürriyet’in şu sözlerine yer verildi: Asbestli borulardan su içirdiniz bu millete. Yerin altına 350 milyon gömdük dediniz, yeniledik dediniz. 25 yıl el sürmediğiniz Fethiye Caddesi’ndeki borular bunlar. Siz bunları yenilemeyip, biz kazma vurduktan sonra bu ekonomik koşullarda bitirmemize rağmen hala daha bu konuyu ele almanız, bunun üzerinden siyasi kurnazlıkla algı yönetmeniz zaten size yakışan şeyler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica