Genel

AKP yerine Saadet Partisine oy verecek olan çoğunluk

AKP yerine Saadet Partisine oy verecek olan çoğunluk İktidarı kaybetmemek için her yolu deneyen AKP’de rahatsızlıklar ilk kez bu kadar zirveye çıktı. Son seçime kadar AKP’ye oy ve destek veren çok sayıda isim yarın sandıkta Saadet Partisi’ne oy vereceğini açıklıyor. AKP yerine Saadet Partisine oy verecek olan çoğunluk detaylar haberimizde…

AKP yerine Saadet Partisine oy verecek olan çoğunluk

Seçime saatler kala “dip dalga” farklı bir boyuta büründü. Son seçime kadar AKP’ye oy ve destek veren çok sayıda isim yarın sandıkta Saadet Partisi’ne oy vereceğini açıklıyor. AKP hükümetlerinde 3 dönem başbakanlık ve genel başkanlık yapan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanlarından Atılgan Bayar ve Etyen Mahçupyan gibi isimler, “Saadet Partisi’ne oy verin” çağrısında bulundu. Yine hükümete yakın isimlerden olan gazeteci yazar Cemile Bayraktar da, “Cumhur İttifakı’na oy yok” açıklamasında bulundu.

“Toplanın Saadet’e gidiyoruz”

Etyen Mahçupyan’la aynı dönem Ahmet Davutoğlu’nun stratejik danışmanlığını yapan ve geçmiş dönemlerde Adalet ve Kalkınma Partisinin reklâm kampanyalarını da yöneten isim Atılgan Bayar da Saadet Partisi’ne oy vereceğini açıkladı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Saadet Partisi için, “Bu partiye nasıl oy verilmez” şeklinde attığı tweet’lerle desteğini duyurarak, Saadet Partisine oy verilmesi yönünde açıklamalarda bulundu.

Atılgan Bayar, sosyal medya hesabından Saadet Partisi için yaptığı destek çağrısında önemli mesajlar verdi:

“Benim tercihim saadet partisi”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bir dönem danışmanlığını da yapmış olan Etyen Mahçupyan, kime oy vereceğini açıkladı. Mahçupyan, yaptığı açıklamada, Saadet Partisini tercih edeceğini duyurdu. AKP hükümetinin eski başbakan danışmanı olan Etyen Mahçupyan, Saadet Partisinin mutlaka Mecliste olması gerektiğini de söyledi.

“Saadet partisine oy vereceğim”

Hükümete yakın gazeteciler arasında yer alan eski Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cemile Bayraktar da Saadet Partisine destek verdiğini Twitter hesabından duyurdu. Yazar Bayraktar, attığı tweet’lerde hükümete destek vermeyeceğini de duyurdu. Hükümetin bazı kanadından ağır eleştiriler aldığını ve bu eleştirilere karşılık hükümet sessiz kaldığı için oyunu AKP’ye vermeyeceğini Twitter hesabından açıklayan Bayraktar; Saadet Partisinin bazı reklam kampanyalarını beğendiğini de ifade ederek destek oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica