Genel

Ak İş Merkezi yönetimi kat malikleri ve kiracıları uyardı

Ak İş Merkezi yönetimi kat malikleri ve kiracıları uyardı Hiç bir yasal yetkisi olmamasına rağmen; iş merkezi esnaflarından aidat toplayan gayri-meşru iş yapan şahıslar hakkında yasal işlemler başlatan Ak İş Merkezi yönetimi tarafından kat malikleri ve kiracılar uyarıldı. detaylar haberimizde…

Ak İş Merkezi yönetimi kat malikleri ve kiracıları uyardı

Hiç bir yasal yetkisi olmamasına rağmen, iş merkezi esnaflarından aidat toplayan gayri-meşru iş yapan şahıslar hakkında yasal işlemler başlatan Ak İş Merkezi yönetimi tarafından kat malikleri ve kiracılar uyarıldı.

Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş kat malikleri ve kiracılara yaptığı uyarıda şunları söyledi:

“Sayın Kat malikleri ve Kiracılar,

1- Hüseyin Haldız’ın Yönetici olduğu iddiası ile ilgili açtığı dava reddedilmiştir(Gerçi devam etse bile hiç bir sonuç alamazdı)
2- Hüseyin Haldız’a aidat ödeyenlerin bir hafta içinde, 14.03.2019 tarihine kadar makbuzları yönetici olarak bize teslim ettikleri; Ve bundan sonraki veya makbuzu olmayan ayların aidatını yönetimin yasal hesabına bu tarihe kadar yatırdıkları takdirde icraya verilmeyecek veya icraya verilenlerin itiraz iptal davaları açılmayacaktır.
3- Aksi halde icraya verilenlerin İTİRAZ İPTAL DAVALARI açılacak, dosya başına en az 3000 TL civarında sadece Mahkeme ve Avukat parası, ayrıca inkar tazminatı, gecikme bedeli vs. masraf ödemek zorunda kalacaklardır.
4- İcraya verilmeyenler bu tarihten sonra icra işlemleri yapılacaktır.
5- Hüseyin Haldız da kanunsuz yollardan topladığı paralar için; hem Cumhuriyet savcılığına verilip aynı zamanda icra ve Mahkeme yolları kullanılarak hem paraların tahsili ve hem de ceza davaları açılacaktır.

Bu nedenle aklıselim ile hareket edilerek kanunsuz işlerden sakınılmasını talep ederim.”

Bahri Odabaş ayrıca binaya izinsiz asılarak kat maliklerinin mağdur edilmesi konusunda da bilgi verdi.

“Sayın Kat Maliki ve kiracılar, Binamıza izinsiz asılan ve bazı ofislerin camlarını kapatan, İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül‘e ait afiş için indirme çalışmalarımız devam ediyor.

İzmit İlçe, Kocaeli İl Seçim Kurulları ve İzmit Kaymakamlığına yaptığımız müracaatlardan sonuç almaya çalışıyoruz.

Sonuç alamadığımız takdirde bir Vinç firması ile anlaşıp Afişi indireceğiz.

Afişten zarar gören Ofis sahiplerinin sabırlı olmalarını üzülerek talep ediyorum.”

Bahri Odabaş
Ak İş Merkezi Yöneticisi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica