Genel

Seyirciye canlı yayında tokat atınca tüm izleyiciler şoke oldu

Seyirciye canlı yayında tokat atınca tüm izleyiciler şoke oldu 49 yaşındaki Rus aktris Evelina Bledans katıldığı bir televizyon programında 49 yaşında hamile kalmakla ilgili konuşuyordu. Bu esnada seyircilerden biri Bledans‘ın Down Sendromlu çocuğu ve doğacak çocuğu ile ilgili yorum yapınca ortalık bir anda karıştı. Seyirciye canlı yayında tokat atınca tüm izleyiciler şoke oldu detaylar haberimizde…

Seyirciye canlı yayında tokat atınca tüm izleyiciler şoke oldu

Rusya sunucunun canlı yayında seyirciye tokat atmasını konuşuyor.

Üçüncü çocuğunu bekleyen Rus aktris Evelina Bledans, ‘Live’ adlı programa hamilelik hakkında konuşmak üzere konuktu.

Ancak, bir seyirci, Bledans‘ı doğmamış çocuğunun sağlığını tehlikeye atmakla suçladı ve Bledans‘ın Down sendromlu küçük bir oğlu olduğunu belirterek bebeğin de down sendromlu olabileceğini ima etti.

Seyirci Elena Lebedeva canlı yayında “35 ile 40 yaş arası çocuk sahibi olmak yeterince tehlikeli. Hele ki 49! Ne düşünüyordun?” dedi ve “Yine hasta bir çocuk daha mı doğurmak istiyorsun?” diye devam etti.

Bledans, Lebedeva’nın sert konuşmasını sessizce dinledi ve ayağa kalktı. Diğer konuklar bu sırada Bledans‘ı sakinleştirmeye çalıştı ve stüdyoyu terk etmemesini istedi. Ancak Bledans sanılanın aksine stüdyoyu terk etmedi ve hızlıca seyircinin yanına yürüdü.

Bledans, “Seni döverim. Bu benim çocuğum anlıyor musun? Benim hakkımda her şeyi söyleyebilirsin ama çocuğumu rahat bırak” dedi ve seyirciye tokat attı.

Bledans’ın 2012 yılında doğan küçük oğlu Semyon Down Sendromlu.

Eşinden geçtiğimiz yıl boşanan Bledans, tüp bebek tedavisi sonrası yeniden hamile olduğunu açıklamıştı.

Ünlü aktrisin en büyük oğlu ise 24 yaşında ve İsrail’de yaşıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica