Genel

Kocaeli Devlet Hastanesinde Başhekim skandalı

Kocaeli Devlet Hastanesinde Başhekim skandalı Yeni binasında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Devlet Hastanesinde 23 Ocak 2018 tarihinde saat:12.00 – 13.00 arasında başhekim tarafından gerçekleştirilen skandal bir olay yaşanıyor. Kocaeli Devlet Hastanesinde Başhekim skandalı detaylar haberimizde…

Kocaeli Devlet Hastanesinde Başhekim skandalı

Yeni hastane binasında

Uzun yıllar inşaatı süren Kocaeli Devlet Hastanesi geçtiğimiz günlerde yeni binasında hizmet vermeye başladı. Hastaneye gelen hastalar ve hasta yakınları yeni bina hakkında olumlu düşünceler içindeler. Yeni bina olmasından dolayı bazı eksikleri varlığı insanların sağlık hizmeti almasına engel teşkil etmiyor.

2 vatandaş aradı

Kocaeli Devlet Hastanesinde meydana gelen skandal olay için gazetemizin normal telefonundan ayrı ayrı 2 telefon aldık. Telefondaki vatandaşlar skandal olayı aktardılar ve yayınlamamızı istediler. Vatandaşların gözü önünde gerçekleşen olay şöyle gelişmiş.

Başhekim Güvenlik görevlisinin gırtlağına yapıştı

Kocaeli Devlet Hastanesinde dün öğle tatili arasında skandal bir olay gerçekleşti. Kocaeli Devlet Hastanesinin ana giriş kapısında meydana gelen olayda, hastanenin Başhekimi, nedeni ve gerekçesi belli olmamakla birlikte kapıda görev yapan bir güvenlik görevlisinin gırtlağına sarılıyor. Güvenlik görevlisi başhekime karşılık vermezken, hastanede bulunan hastalar ve hasta yakınları şaşkınlık içinde olayı seyretmekle yetiniyorlar.

Bu vatandaşlar arasında duyarlı olanlar bazı basın kuruluşlarını arayarak olayı bildiriyorlar. Bizde sorumlu vatandaşlara teşekkür ediyor ve aldığımız sınırlı bilgilerle haberi yayınlıyoruz.

Umuyoruz ki bu Başhekim, “başhekim olmanın herşey olmak anlamına gelmediğini” anlayacaktır…

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica