Ekonomi

41 burda AVM’den deponuzu şımartan kampanya

41 burda AVM’den deponuzu şımartan kampanya. Açıldığı günden itibaren Kocaeli‘nin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 burda AVM; yeni alışveriş kampanyası ile ziyaretçilerinin ayaklarını yerden kesiyor. detaylar haberimizde…

41 burda AVM’den deponuzu şımartan kampanya

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 burda AVM, ziyaretçilerini ‘Shell Smart Puan Kampanyası‘ ile karşılıyor.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren Kocaeli‘nin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 burda AVM; yeni alışveriş kampanyası ile ziyaretçilerinin ayaklarını yerden kesiyor. 41 burda AVM, 12 – 28 Nisan tarihleri arasında aynı gün içerisinde tek seferde 200 TL alışverişe 20 TL’lik, 400 TL alışverişe 50 TL’lik Shell Smart Puan hediye ediyor.

Birbirinden eğlenceli etkinlik ve kampanyalarına hız kesmeden devam eden 41 burda AVM, ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Kampanya için detaylı bilgiye 41 burda AVM danışma noktasından ya da www.41burda.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica